Tak for dit besøg på min nye hjemmeside

Velkommen til min hjemmeside. Jeg er glad for, at du fandt mig.

Jeg har et stykke tid arbejdet på at fusionere hjemmesiderne ditsenstivebarn.dk og annemettesohn.dk, så jeg kan samle mine aktiviteter. Her på siden finder du alt om, hvad jeg tilbyder – lige fra foredragkurserbøger og meget mere.

Se dig omkring. Jeg kan anbefale fortællingen om Jens eller information om, hvordan du køber en samtale hos mig. Det kan også være, at du leder efter teorien bag compassion eller du er interesseret i et af mine kurser – både i virkeligheden eller hjemme hos dig selv.

Mit fokus er trivsel for ALLE i familien, så jeg hjælper dig med at skabe rammerne, så både mor og far og børn kan have det godt med den personlighed, de nu har.

PS. Jeg blogger også – både fagligt og personligt. Måske du kan blive klogere ved at læse med?