Hjemmekursus

At lære nyt – hjemme i din stue

Jeg har i øjeblikket udarbejdet tre onlinekurser.

  • Kursus 1: Taknemmelighed
  • Kursus 2: Identifér stressfaktorer (gratis)
  • Kursus 3: Konflikthåndtering og low arousal

eg planlægger at der kommer flere til efterhånden som jeg mærker efterspørgsel og som jeg har tid til det. Det er en meget omfattende proces at producere et sådant kursus.

Kursus 1: Taknemmelighed – at se hver dag som en gave

Når du klikker på kurset, åbner dit mailprogram. Skriv “Taknemmelighed” i emnefeltet, og du får kursusmanualen og e-bogen tilsendt, så snart jeg har modtaget din betaling.

Jeg har lavet dette kursus til alle, som ønsker at have mere taknemmelighed i sit liv. Når vi ser alt det gode, som vi er omgivet af og som strømmer i mod os, bliver vores nederlag og smerte nemmere at bære. Vi bliver mere overbærende og lykkeligere mennesker, når vi formår at få øje på det, som er os givet.

I dette kursus indgår video, tekst, øvelser samt en e-bog. Der er desuden link til webinar afholdt online torsdag den 24. november 2016. Rigtig god fornøjelse

Taknemmelighed kursus: Pris inkl. e-bog 59,-

Klik på kursets titel ovenfor eller send til mail@annemettesohn.dk. Skriv: “Taknemmelighed” i emnefeltet, så sender jeg dig hele kurset og e-bogen, når jeg har registreret din betaling via mobilepay til 20421045 eller på konto 5350 0240525. Kurset leveres som en samlet kursusmanual i pdf.format med adgang til videoer på vimeo.com. 

Kursus 2: Identificér stressfaktorer og genfind balancen for dit barn 

Når du klikker på kurset, åbner dit mailprogram. Skriv “Stressfaktorer” i emnefeltet, og du får kursusmanualen tilsendt på mail.

På dette kursus lærer du at se, hvilke belastninger der er i dit og dit barns hverdag. Du lærer også at identificere dér, hvor dit barn sidder “i opladeren” og hvor du ved, at risikoen for nedsmeltning og konflikt er minimal. Brug også kurset i forhold til dig selv og finde ud af, hvad du skal få plads til mere af i din hverdag, så der bliver en bedre balance.

Dette kursus er helt gratis som tak fordi du følger med i mit projekt om at dele viden om sensitive børn.

Når du tilmelder dig, skriver du dig samtidig også op til mit nyhedsbrev, som forventes at udkomme 8-10 gange om året.

Klik på kursets titel ovenfor eller send til mail@annemettesohn.dk. Skriv: “Stressfaktorer” i emnefeltet, så sender jeg dig hele kurset og opgavehæftet. Kurset leveres som en samlet kursusmanual i pdf.format med adgang til videoer på vimeo.com.

Kursus 3: Konflikthåndtering og low arousal

Når du klikker på kurset, åbner dit mailprogram. Skriv “Konflikthåndtering” i emnefeltet, og du får kursusmanualen tilsendt så snart jeg har modtaget din betaling.

Dette kursus præsenterer samarbejdsbaseret opgaveløsning som en metode til at håndtere forudsigelige og genkendelige konflikter med dit barn. Kurset består af en kursusmanual (ca. 60 sider) med masser af videoer, beskrivelser, øvelser og erfaringer samt et opgavehæfte, som bruges sideløbende med kurset.

Der er 7 trin i kurset:

1 – Velkomst og overblik over indhold
2 – Konfliktens DNA
3 – Konfliktlinjen, og hvordan vi bevæger os op og ned i følelsesmæssig intensitet
4 – Identifikation af forudsigelige og genkendelige konflikter
5 – Plan ABC, samarbejdsbaseret opgaveløsning
6 – Typiske problemer
7 – Afslutning og det videre arbejde.

Det er de tunge drenge indenfor konflikthåndtering, Ross Greene og Bo Hejlskov Elvén, hvis forskning og metoder, jeg har taget udgangspunkt i. Desuden lægger jeg vægt på, at vi som forældre skal drage omsorg for os selv, hvorfor jeg bruger forskning af Kristin Neff om self-compassion.

Som altid bruger jeg mig selv som eksempel (både når jeg fejler, er selvkritisk og når det går godt).

Der er masser af inspirerende videoer, et hav af relevante opgaver samt tekst og billeder som forklarer. Du vil ikke blive skuffet, det lover jeg.

Konflikthåndteringskursus: Prisen er DKK 199,- (hvilket er MEGET billigt, indholdet taget i betragtning).

Klik på kursets titel ovenfor eller send til mail@annemettesohn.dk. Skriv: “Konflikthåndtering” i emnefeltet, så sender jeg dig hele kurset og opgavehæftet, når jeg har registreret din betaling via mobilepay til 20421045 eller konto 5350 0240525. Kurset leveres som en samlet kursusmanual i pdf.format med adgang til videoer på vimeo.com.

Desuden er der tilknyttet en facebookgruppe, hvor du kan “snakke” med de andre deltagere af kurset.