Pas på dig selv – kursus i egenomsorg

Du får nu muligheden for at lære om, hvordan du reducerer stress hos dig selv, men også i din familie. Der er fokus på beroligelse og hvordan du lærer at se mindre kritisk på dig selv. Vær din egen bedste ven, kunne være overskriften på kurset. Du lærer metoder til, hvordan du passer godt på dig selv, så du kan passe på andre.

Lørdag den 23. september 2017 kl. 8.30 – 15.30 

Motel Spar 10, Ålandsvej 2, 8800 Viborg

Pris inkl. fuld forplejning og undervisning DKK 750,-

På kurset får du en forståelse for hvordan du passer på dig selv i en hektisk hverdag. Med udgangspunkt i Kristin Neff’s banebrydende forskning om self-compassion kombineret med et hav af metoder og redskaber om, hvordan vi lærer at se mere nænsomt på os selv, lærer du at se faresignalerne hos dig selv. Du lærer at se mønstre for dit eget stressniveau, og du bliver introduceret til virkemidler, som kan gøre en forskel i forhold til, hvordan du ser på dig selv og din plads i verden. Du går fra kurset med en følelse af ikke at være alene om at være hård ved dig selv, og samtidig får du et fornyet syn på, hvad der skal til for at skabe en varig forandring, som kan have stor betydning for dit liv.

Tilmeldingsfrist 10. september. Kurset gennemføres, da jeg har minimum 10 tilmeldinger. Men der er plads til flere.

Tilmelding til mail@annemettesohn.dk eller på telefon 20421045.

Jeg har brug for dit navn, adresse, tlf.nr ved tilmelding. Jeg sender mail med oplysninger om, hvordan og hvornår betaling skal falde. Betaling kan ske via mobilepay (til 20421045) eller til konto (5350 0240525).