Velkommen

Tak fordi du fandt min side. I menuen kan du finde lidt om, hvem jeg er og hvad jeg kan tilbyde. Måske leder du efter en empatisk og nærværende rådgiver, der kan hjælpe dig i en svær situation eller guide dig og din familie videre, hvis tingene er gået i hårdknude. Det kan også være, at du leder efter viden om sensitivitetautisme eller egenomsorg. Eller måske ønsker du at købe en bog eller en billet til et foredrag. Alt sammen finder du her, og hvis der er noget, du mangler som du mener jeg kan hjælpe dig med, skal du endelig ringe eller skrive til mig.

Siden endt studie i 2015 er det blevet til mange foredrag, undervisning i forskellige sammenhænge, samtaler og kurser. Alt sammen med det for øje, at jeg gerne vil hjælpe dig med at se tingene lidt fra siden eller fra oven. Jeg har hjulpet mange med at starte en proces til et mere helhjertet liv med forståelse for hvordan vi sætter bedre rammer for os selv og vores børn.

Oplæg i forbindelse med bogudgivelse i januar 2016.

Jeg brænder for at formidle min viden på forskellige platforme, og jeg ønsker mere end noget andet at hjælpe dig med at finde det rigtige fokus i dit liv.

I menuen finder du mine faglige ståsteder. Jeg har særlige kompetencer indenfor autismelow arousal, self-compassion og pædagogik i familier, som kæmper lidt mere end de fleste. Mit udgangspunkt er altid, at ALLE mennesker gør det bedste de kan i situationen, inspireret af Ross Greene, som siger at “børn gør det rigtige, hvis de kan”.