Foredrag: Forebyg omsorgstræthed! Torsdag den 8. juni kl. 19.00 i Viborg.

Jeg har ikke arrangeret åbne foredrag i mange år, men der er efterspørgsel på et foredrag om forebyggelse af omsorgstræthed (for dig, der er professionel eller dig, der er pårørende – eller måske endda begge dele). Derfor har jeg lejet en foredragssal og fundet en dato i kalenderen.

Foredrag om at forebygge omsorgstræthed og passe godt på sig selv finder sted.

TORSDAG DEN 8. JUNI 2023 kl. 19.00 – 21.15 inkl. pause.
Foredraget finder sted i foredragssalen på Bjergsnæs Efterskole i Viborg. 

Måske har du fået at vide, at du skal passe godt på dig selv, fordi livet har ramt dig på forskellig vis. Det kan også være, at du som professionel lever af at passe godt på andre, og derfor kommer til at glemme at være noget for dig selv. Men hvordan gør du?

Du får viden om, hvad omsorgstræthed er, og hvordan det kan forebygges. Med udgangspunkt i forskning  om hjernens følelsesregulerende systemer, sårbarhed, selvkritik og self-compassion får du til foredraget viden om og konkrete redskaber til, hvad du kan gøre for at passe på dig selv.

Du kan købe billet ved at klikke på linket her. Med billetten følger lidt sødt og en vand.

Du kan købe signerede eksemplarer mine bøger med god rabat, når du køber billet til foredraget. Skriv gerne til mig på mail@annemettesohn.dk for forudbestillinger, så jeg kan have dem klar til dig:

FAGBØGER:
Dit sensitive barn – 220 kr
Arousal og Compassion – 235 kr
Omsorgstræthed – 250 kr

ROMANER:
Jeg ser dig – 125 kr
Anes Kald – 235 kr (udkommer 17. maj 2023)

Ud over dette åbne foredrag, er der et mere i efteråret. Det er arrangeret af Skive bibliotek i september måned. Jeg henviser til deres hjemmeside for mere information.