Gæst i Forfatterhjørnet – podcast

Jeg har tidligere skrevet om, hvordan det var for mig at møde Charlotte Heje Haase, som er forfatter og skrivementor. Det var en dejlig oplevelse, og vores samtale var virkelig intens og givende på så mange planer. Sådan en samtale, som løfter sig over almindelig hverdagssnak og hvor jeg havde følelsen af være fuldt til stede med Charlotte i en snak om sensitivitet, kreativitet, at være fuldt til stede og selvfølgelig om det at skrive. Undervejs i samtalen glemte jeg ALT om, at andre skulle lytte med, hvilket betød at jeg bagefter blev lidt skræmt af, hvad jeg nu havde sagt. Jeg kunne næsten ikke huske det, blot at det var en samtale af stor værdi for mig.

I skrivende stund har jeg endnu ikke hørt resultatet, som blev udgivet på hendes podcast i går. Om et par timer skal jeg på en længere køretur (hvor jeg skal synge til reception på Dronninglund Slot i stiveste puds – spørg lige om jeg glæder mig), og der har jeg planlagt at lytte til vores samtale. Jeg har lovet mig selv at lytte med et åbent sind og hjerte som om jeg hører en af Charlottes andre samtaler med andre skrivende mennesker. Jeg har hørt ALLE afsnit af hendes podcast, og jeg kan slet ikke forstå, at jeg nu får lov at fortælle, hvad jeg har på hjerte.

Det er mit håb, at lytterne sidder tilbage med en følelse af at vide lidt mere om, hvem jeg er, hvad der driver mig og ikke mindst hvad jeg brænder for. Jeg har i hvert fald bestræbt mig på at svare åbent og ærligt, som jeg gør i alle andre sammenhænge. Lad mig gerne vide, hvad du synes.

Du kan finde podcasten i apple podcast (som er på iphones) eller du kan høre podcasten via linket på forsiden af hjemmesiden. Podcasten vil også være at finde på Charlottes hjemmeside bareskriv.dk (søg på podcast) inden længe. Jeg ved, at hendes lille søn (som var til stede under samtalen) har været syg med feber, så hun har haft nok at gøre med at være mor.

Jeg er stolt af nu at være i godt selskab med nogle af de mennesker, som inspirerer mig til at være mere kreativ og skrive mere. Tak, Charlotte, fordi du har givet mig denne mulighed.